Vi har lokale i Medborgerhuset i Taastrup, og da det drives sammen med de øvrige kulturhuse i kommunen, så måtte vi jo bestille mad og drikke her, men det blev også godt og økonomisk overskueligt for os.
Vi fik nogle lækre frikadeller, pølser m. bacon, ostestænger, druer og hjemmebagt kage m.v. og så fik vi vin, øl og vand op i lokalet, med en aftale om, at vi kunne levere det tilbage, der ikke blev brugt, så det var fint.
Det er jo altid spændende, hvor mange der kommer til sådan et arrangement. Vi er jo selv mange medlemmer og vi havde inviteret de nærmeste   slægtsforskerforeninger, borgmesteren og andre formænd, som vi har kontakt til, de nærmeste arkiver, avisen, tidligere medlemmer m.fl., så det kunne blive mange, og der var også mange mennesker hele eftermiddagen, men maden slog til.
For at fortælle lidt om foreningen og vore aner, havde vi lavet en dias-film, med billeder, der hele tiden kørte på væggen. Der var billeder fra vore ture og arrangementer, gamle billeder fra medlemmernes familier – i det hele taget en rigtig spændende serie af billeder.

Desuden havde vi lånt en stor glasmontre i huset, og her udstillede vi mange forskellige ting, som medlemmerne havde gemt fra tidligere tider.
Der var fotoapparater, en høj hat, venindebøger, gamle broderier, en barselspotte og meget mere, og så havde vi et par giner med en gammel særk, en brudenatkjole og en dåbskjole.
Der var også hængt anetavler i forskellig udformning op samt diverse udklip om foreningen.
Der blev selvfølgelig sagt et par ord, og så havde vi et festligt indslag, idet vi i et stykke tid havde talt om at få et nyt logo, og vi havde jo ikke rigtig nogen fornemmelse af, om nogen kunne lave sådan noget, men vi prøvede at opfordre til at komme med forslag. Da vi nåede til afleveringsfristen, så viste det sig, at der var hele 11 forslag, og så måtte der jo en afstemning til blandt medlemmerne. Det forslag, der fik flest stemmer, blev så afsløret på jubilæumsdagen, og designeren fik lidt vin, og så blev der trukket lod mellem dem, der havde stemt på forslaget, og den heldige her fik også lidt vin.
Det var jo festligt, og vi fik et fint nyt logo.
Vi havde også besøg af avisen, der tog billeder og skrev et stykke om jubilæet i den lokale avis, og borgmesteren nåede også lige at besøge os, så det blev en dejlig eftermiddag.
Men vi havde jo planlagt lidt mere fest, for alle medlemmerne havde besluttet, at vi skulle spise sammen om aftenen, og vi var rigtig mange til indbagt mørbrad m.v. Det betalte vi så hver især, og maden fik vi fra kulturhuset.
Det var en festlig aften, med flere taler, en sang og så blev foreningens første formand, Ole Søndergård, udnævnt til æresmedlem, og fik et fint diplom og blomster.
Så alt i alt var det en festlig jubilæumsdag vi havde.