I foreningen tilbyder vi derfor arbejdsgrupper/værksteder inden for ”Nye slægtsforskere”, ”Gotisk værksted for begyndere”, ”Gotisk værksted for øvede”, ”Legacy”, "Lægdsruller”, ”Erindringsværkstedet” og ”Svensk slægtsforskning”.

Vi er så heldige at have et slægtsforskerrum på Nykøbing Falster Centralbibliotek, som vi i øvrigt har de bedste samarbejdsrelationer med. Her er der mulighed for at læse i diverse arkivalier, og man kan tillige søge sine svenske aner på pc’er, idet biblioteket abonnerer på Ancestry Library Edition.

Syv gange om året har vi besøg af foredragsholdere, og disse arrangementer er meget velbesøgte, - ikke bare af medlemmer, men også af gæster uden for foreningen. Som oftest ser vi her halvdelen af vores medlemmer.
En gang årligt tager vi på sommerudflugt. I 2014 drog vi til Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk, og i 2015 går turen til Folkemindesamlingen i København.

Til foredragsarrangementer nydes altid friskbrygget kaffe og hjemmebag.       Besøg i Andelslandsbyen Nyvang 

Vi har et godt samarbejde med lokalhistoriske arkiver, biblioteker og ikke mindst Museum Lolland Falster. I efteråret deltog vi for første gang i Kulturnatten, - og det bliver bestemt ikke sidste gang. Her kunne publikum finde os på museet, hvor vi havde ”indlogeret os” og senere på aftenen var vi rykket ind på Nykøbing F. Lokalhistoriske arkiv. Vi mødte fra begge steder en stor imødekommenhed og hjælpsomhed.
Selvfølgelig er vi også at finde på de sociale medier. Vi kan ses på hjemmesiden http://www.slaegtshistoriskforeningguldborgsund.dk og på facebook  Ja, - vi forsøger at synliggøre os, og med de høje besøgstal fra hjemmesiden og facebook, så må vi konkludere, at der er et behov for Slægtshistorisk Forening Guldborgsund.
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund

 

Interessen var stor på Museum Lolland Falster