Tilbud om værktøjer til alle foreningerne, som de kan bruge i deres kommunikation med medlemmerne. Bemærk at der kun er ca. 7 måneder tilbage, hvor der gratis kan trækkes på konsulenterne.

Fra Medcom konsulenterne, der holdt et foredrag om medlemskommunikation på årsmødet 2016, har vi modtaget følgende:
Kære deltager,
Tak for din deltagelse i vort seminar den 30. april i Odense. Du har deltaget på den nye type seminar, vi kalder basisseminar. Som omtalt på aftenen, kører vi et parallelt spor med fokusseminarer. Emnerne for disse er Facebook, Video (Youtube) og Nyhedsbreve (Mailchimp). Hvis du gerne vil vide mere, er det et seminar for dig. Her går vi mere i dybden. Hold øje på medkom.dk og sørg for at tilmelde dig medkoms nyhedsbrev, så få du besked. Vi er klar over, at nogle af vores fokus seminarer allerede er optagede. Vi arbejder på at få lov at afholde flere. Hold øje på hjemmesiden og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få besked.

Vi håber, du er kommet fra aftenen med input og nye tanker omkring foreningens kommunikation med medlemmerne og de digitale muligheder.
 
Præsentationen

Præsentationen er gemt i Issuu, som er et gratis værktøj. 
 
Rådgivning
Som vi fortalte om i går aftes, er der mulighed for at få rådgivning – du kan læse mere om det her: http://medkom.dk/raadgivning/
Skriv til os på: 

Nyhedsbrev
Hvis du er tilmeldt vore nyhedsbrev, modtager du løbende opdateringer om seminarer, indhold på hjemmesiden mm. 
Du tilmelder dig vort nyhedsbrev på hjemmesiden www.medkom.dk

De bedste hilsener og et ønske om en rigtig god dag
På vegne af hele Medkom teamet
Thomas Brovst